» » VOF Cardan

VOF Cardan

Het gezelligste feestcafé van Spijkenisse, zoals stappen bedoeld is! Elke vrijdagavond vieren wij het begin van het weekend! Zoals velen van jullie al weten is de vrijdagavond dé stapavond geworden in VOF Cardan met ouderwets entertainment. Zo hebben we elke vrijdag een avond vol staan met eigen optredens zoals; Ben Anders, Guus Meeuwis en nog vele anderen.... Is Elvis still alive? Kom ook op de vrijdag. Vanaf 23:00u beginnen we met de gezelligste avond van de week en zouden het leuk vinden als je erbij bent!

Super Saturday! Elke zaterdag is de VOF Cardan weer dé plek om je feest te vieren. Even de boel de boel te laten en zorgeloos genieten van het weekend. Is er iemand jarig? Laat het ons weten en wij zorgen voor een leuk momentje voor de jarige op de bar!

Nog geen 10 minuten lopen vanaf metrostation Spijkenisse Centrum. (RET lijn C en D) en Bushalte Eerste Heulbrugstraat. Hier rijdt ook de bobbus!

 

Openingstijden:

Maandag:       Gesloten
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  Gesloten
Donderdag:  Gesloten
Vrijdag:  23.00 - 03.30 uur
Zaterdag:  23.00 - 03.30 uur
Zondag:  Gesloten

Voorstraat 11, 3201 BA Spijkenisse

0181 - 657 203