» » Oudste Huys, ‘T

Oudste Huys, ‘T

'T Oudste Huys is weer geopend! Met een Bier-en Wijnlokaal, waar u gezellig een drankje kunt drinken of een heerlijk hapje kunt eten. Wij hebben op dit moment 40 verschillende bieren en willen dit uit gaan breiden naar ongeveer 60. In onze Wijnkelder hebben wij 40 verschillende wijnen liggen waar u een keuze uit kunt maken. 

Wij werken uitsluitend met verse producten op onze kaart en dat proeft u. Wij werken samen met de beste leveranciers zodat wij u de beste kwaliteit kunnen aanbieden tegen een schappelijke prijs. Onze keuken is van donderdag en vrijdag geopend van 16:00 uur t/m 21:30 uur voor Diner en op zaterdag en zondag van 13:00 uur t/m 21:30 uur voor Lunch en Diner. In ons bier- en wijnlokaal kunt u ook terecht voor High Wine en High Beer. Zelfs in combinatie voor als er mensen bij zijn die toch liever een biertje drinken of een wijntje.

Op de midden-verdieping bevind zich Club Venom waar House, Deep-House, R&B en Latinhouse muziek de boventoon voeren. 

Op de Boven-verdieping bevind zich Skihut 'T Oudste Huys waar Nederlandstalig muziek gemixed met Top40 van nu en vroeger de boventoon voeren. En draait het om lekker uit je dak gaan en gek doen. Ook de shotjesbar bevind zich hier waar de gekste shotjes geserveerd worden. 

 

Openingstijden:

Maandag:       Gesloten
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  Gesloten
Donderdag:  16.00 - 00.00 uur
Vrijdag:  16.00 - 01.00 uur
Zaterdag:  13.00 - 03.00 uur
Zondag:  13.00 - 00.00 uur

Voorstraat 18 , 3201 BB Spijkenisse

0181 - 375 283 (bereikbaar do t/m zo)