» » Nieuw in het Stadshart: Flora4You

Nieuw in het Stadshart: Flora4You

Geplaatst in: Nieuws | 0

Wethouder Henk de Graad heeft donderdag 4 januari in de Stadhuispassage 7 bloemenzaak Flora4You geopend. Flora4You begeeft zich in het pand waar voorheen de Plantenbeurs gevestigd was. Bij Flora4You kan men terecht voor zowel een simpel vetplantje als voor een luxe kamerplant. Kom gerust een kijkje nemen naar het wekelijks wisselende assortiment.

Elk bloemstuk bij Flora4You is een unieke creatie. Maar voor sommige gelegenheden spelen persoonlijke ideeën een grote rol. Door de jarenlange ervaring kan het team van Flora4You elke wens in vervulling laten gaan. Ook voor bruids en rouw arrangementen is men bij Flora4You op het juiste adres.

Opzoek naar een leuke accessoires of geschenk? De medewerkers van Flora4You helpen u graag met het maken van uw keuze!